Unieke promotie sites en promotie materialen

KlikbonusMobiel.com biedt een uitgebreid assortiment van unieke promotie sites en makkelijke promotiematerialen aan. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons bestaande assortiment aan websites of maak binnen een paar simpele stappen een compleet nieuwe mobiele site geheel naar jouw wensen. En als je liever iets wilt gebruiken dat nog niemand anders heeft, dan kun je dit altijd aan ons laten weten en wij gaan het voor je regelen!

Met minimale inspanning direct resultaat

Dat klinkt natuurlijk leuk allemaal al die belovende woorden, maar eerst zien en dan geloven! Misschien ben je nog niet overtuigd van het feit dat je omzet maakt met je mobiele verkeer of heb je al mobiele tools van een ander adult affiliateprogramma op je site staan? Neem dan deze kleine moeite en maak gebruik van ons redirect script. Door het plaatsen van één regel code op je site, wordt jouw mobiele bezoek direct opgevangen naar een van onze mobiele sites. Je zult zien dat je direct omzet gaat maken en dat je ook direct meer omzet zult gaan maken dan bij andere affiliate programma's. Waarom? Heel simpel door onze unieke betaalmethoden is onze conversie erg hoog!

Maak je eigen mobiele site

KlikbonusMobiel.com biedt als enige adult affiliate programma een zeer unieke tool aan! Maak je eigen mobiele site. Binnen enkele klikken kun jij een complete mobiele website maken. Je kunt kiezen welke content je wilt aanbieden en welke kleur de site moet zijn. Ten slotte voeg je een leuke header toe en klaar is jouw eigen mobiele website. Het grote voordeel hiervan is dat je bezoekers kunt binden aan je site.

Mobiel livechatten

Livechatten is al jaren de marktleider als het gaat om omzet maken met je verkeer. Je zet wat leuke dames op je website en de bezoeker is snel genoeg afgeleid om een kijkje te nemen. Omdat de techniek van de livecams niet geschikt is voor mobiele apparaten, worden er bijna nergens livecams voor mobiele sites aangeboden. Wel bij KlikbonusMobiel.com! Wij bieden jouw mobiele bezoeker de mogelijkheid om te chatten met leuke online meiden. Dit kunnen ze doen door een eenmalige betaling te doen of door een abonnement af te sluiten.

Mobiel porno kijken

Mensen die opzoek zijn naar erotiek, zijn meestal opzoek naar iets stiekem. Ze gaan stiekem opzoek naar verleiding. En als ze dan geen tijd hebben om uitgebreid met een meisje te chatten, wat is er dan spannender om even een paar minuten te kijken van een geile erotische film van top kwaliteit? Ook deze mogelijkheid biedt KlikbonusMobiel.com aan jouw mobiele bezoekers. Het grote voordeel hiervan voor jou als affiliate is dat er geen modellen uitbetaald hoeven te worden en dat je dus een lekkere hoge uitbetaling ontvangt. Omdat er vooral gebruik wordt gemaakt van abonnementen, ben je de volgende maand ook weer zo goed als zeker van de zelfde omzet!

Inloggen
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? Klik hier.